The @British Book Club. Cum să fii și una, și alta de Ali Smith, 1 februarie, ora 18:30

De o carte bună te poți bucura oriunde, dar locul perfect pentru a discuta despre ea este un club de carte. Biblioteca @British din București, în parteneriat cu Clubul Scriitoarelor, organizează un club de carte lunar, prin care ne dorim să descoperi cele mai frumoase povești scrise de autoare celebre.

Următoarea întâlnire, ce va avea loc luni, pe 1 februarie, de la 18:30, va avea în centru cartea autoarei Ali Smith, “How to Be Both”, câștigătoare a prestigiosului premiu Baileys în 2015. Împreună cu scriitoarea Adina Rosetti (“Deadline”, “De zece ori pe buze”, “Domnișoara Poimâine și Joaca de-a Timpul”) vom discuta despre o carte care arată nu doar talentul de povestitor al lui Ali Smith, ci și tehnica desăvârșită a autoarei!

Dacă nu ai citit deocamdată cartea, o poți găsi în limba engleză la biblioteca noastră și în traducere în limba română la editura Univers.

Evenimentul, moderat de Erika Ciuică (Clubul Scriitoarelor), se va desfășura în limba română iar accesul este gratuit.

Află mai multe despre carte:

“Cum să fii și una, și alta” urmărește două fire narative aparent distincte. Pe de o parte, cititorul află povestea unei artiste din secolul al XV-lea care este nevoită să creeze sub pseudonim masculin pentru a învinge prejudecățile vremii. La polul opus este George, o adolescentă britanică din zilele noastre care se confruntă cu durerea pierderii mamei ei, proces care o ajută însă să afle mai multe lucruri despre sine și lumea din jur.”

Evenimentul aici.