Târgul de carte cu discount Kilipirim, 28 octombrie – 1 noiembrie 2015

Chiar dacă afară toamna ne înconjoară cu ploi reci, ne putem încălzi cu o carte bună!

În perioada 28 octombrie – 1 noiembrie 2015, va avea loc cea de-a XX-a ediţie a târgului de carte cu discount Kilipirim. Aceasta se va desfăşura la Unirea Shopping Center, etajul 2, Aripa Călăraşi, între orele 10.00-21.30, intrarea fiind liberă.

„Vă aşteptăm, cu mic, cu mare, la ediţia din această toamnă a Kilipirim, cel mai important târg de carte cu discount, să descoperiţi ofertele expozanţilor. Nu contează din ce direcţie veniţi înspre noi, suntem aproape: Unirea este locul unde au staţii nu mai puţin de 30 de linii RATB şi zona de intersecţie Metrorex. Încă o dată, dorim să le mulţumim prietenilor noştri fideli, expozanţi şi cititori, pentru că ne sunt alături încă din 1994, când a fost creat conceptul evenimentului.”, a declarat Louisa Udrescu, organizator.

Editurile participante (printre care menţionăm Humanitas, Rao, Polirom, Cartea Românească, Nemira, Trei, Herald, Aramis, Prut, Corint, All) vor fi prezente, ca de obicei, cu reduceri foarte atractive de preţuri, de până la 90%.

Vor participa de asemenea colecționari și negustori de antichități, care vor expune obiecte cu povești fascinante. Vizitatorii vor putea de asemenea să achiziţioneze cărţi şi produse ezoterice de la Festivalul de Spiritualitate şi Terapii Complementare „A Noua Dimensiune”.

Pentru informaţii actualizate, vă recomandăm să consultaţi online pagina de Facebook special dedicată târgului Kilipirim.

Vă dorim cumpărături plăcute!