Lectură publică, miercuri, 30 martie, ora 19:00, la librăria Hecate

Clubul Scriitoarelor vă invită la prima lectură publică din creații proprii, majoritatea nepublicate încă, susținută de membre ale Clubului. Evenimentul va avea loc miercuri, 30 martie, ora 19:00, la Librăria Hecate. Intrarea este liberă!

Vor citi din creații proprii:

Ania Vilal, un om care scrie şi citeşte mult. A publicat două volume de poezie: ”eu, mama tare și tu” (Ed. Brumar, Timișoara, 2011) cu varianta în limba franceză ”Moi, la mère forte et toi” (Edilivre Aparis, 2014) şi ”Inima dată la maximum” (Ed. Tracus Arte, Bucureşti, 2013). Este membră a Clubului Scriitoarelor. În rest, visuri şi tăceri multe.

ania

Ania Vilal

Ionela-Violeta Anciu este absolventă a Masterului Politicile Egalității de Șanse în Context Românesc și European, și membră fondatoare a Asociației European Youth Education. Scrie poezie de aproximativ zece ani și a debutat în „Revista Noastră”, o publicație a elevilor și profesorilor Colegiului Național „Unirea” (Focșani), fondată în anul 1912. Din 2015 publică (atât poezie, cât și proză scurtă) în reviste precum „Luceafărul”, „Actualitatea literară”, „BOEM@”, „Cenaclul de la Păltiniș”, „Feed Back”, „Pro Litera”, „Antares”, „Sintagme Literare”, „URMUZ”, „Vatra Veche”, „Armonii Culturale”, „Singur” și în alte ateliere/reviste de specialitate online, ca eCreator.ro, agonia.ro, scrieliber.ro, negrupealb.ning.ro sau cenaclul Lira21.

Din martie 2015 devine director executiv al Clubului Scriitoarelor, iar în aprilie 2015 publică volumul de debut, „Amprente Urbane – Evoluția” (Editura Bookbreak). Din noiembrie 2015 devine membră a Cenaclului 9 inițiat de asociația culturală Direcția 9. Este prezentă în antologiile: „Parodii” (coordonată de Direcția 9, Editura Grinta, 2015), „Scrisul de azi” (Editura Singur, 2015) și „Dor Românesc” (coordonată de Asociația de Cultură și Turism STARPRESS, 2016).

violeta

Violeta Anciu

 

Ana Maria Codescu crede in magia din spatele poveștilor, și ocazional încearcă să o aducă în lumea aceasta. O povestire scrisă de ea a fost publicată în colecția „Bucureștiul în 22 de povești”, în 2009 și alte trei în “Revista de Suspans“. De un an este membră a Clubului Scriitoarelor și participă de două ori pe lună la atelierele creative organizate de Club.

ana

Ana Maria Codescu

Cezarina Anghilac a studiat sociologia şi antropologia în cadrul Universităţii din Bucureşti. În 2015 a urmat cursurile celei de-a doua ediții a Atelierului SF&F, organizat de “Revista de povestiri“ și Bookblog. A publicat proză scurtă în “Revista de suspans“, “Gazeta SF“ și “Argos“. Este prezentă cu o povestire în antologia “Best of Mystery & Horror #1“. În prezent moderează ateliere creative la Clubul Scriitoarelor, participă la întâlnirile grupului literar Secția 14 și este redator-șef al “Revistei de suspans“.

cezarina

Cezarina Anghilac

Julia Kalman, bibliotecar, traducător, secretar literar și redactor. Și-a petrecut ultimii zece ani în ateliere de creație plastică, unde a scris două romane și jumătate din al treilea. În așteptarea publicării celui mai recent roman, “Antimemoriile unei muze”, Julia s-a apucat să scrie proză scurtă și să exploreze fațetele feminității & celui de-al treilea gen. Este membră a Clubului Scriitoarelor, în cadrul căruia s-a implicat preponderent în proiecte cu privire la ”Reginele Scriitoare” și ”Literatura comunităților istorice”, pentru care pregătește diverse materiale.

julia

Julia Kalman

Erika Ciuică este fondatoarea Asociației Clubul Scriitoarelor, singura comunitate dedicată exclusiv femeilor care scriu. După 8 ani prin corporații, a decis că-i place mai mult să-și urmeze pasiunea de a crea și promova evenimente culturale, al căror pilon principal să fie femeia. A organizat timp de un an un club de carte și film la Serial Readers, apoi a scris recenzii și editoriale pe Hyperliteratura, iar acum se ocupă în totalitate de comunitatea scriitoarelor pe care a fondat-o cu doi ani în urmă.

erika

Erika Ciuică

Andreea Tudor este studentă în anul II la Etnologie, specializare a programului de Studii Culturale a Facultății de Litere din cadrul Universității București. A absolvit Colegiul Național „Octav Onicescu” din București pe profil umanist-filologie. Scrie din clasa a VIII-a, dar până în anul 2015 nu a avut curajul să publice. A participat în timpul liceului la mai multe concursuri de creație literară. A luat parte la un proiect-pilot de jurnalism școlar organizat de fundația „Benemerenti”, a cărui rezultat a fost ziarul „HiSchool”, unde a publicat câteva articole. În 2015 a participat la un work-shop de storytelling în cadrul fundației „MediaFem” și s-a alăturat Clubului Scriitoarelor sub tutela cărora a publicat primul text literar.

andy

Andreea Tudor

 

Luna Popescu este o scriitoare sensibilă şi romantică. A început să scrie poezii de la vârstă de 12 ani și a câştigat premiul special “Dor de Eminescu”, secţiunea Poezie, la Festivalul Naţional Mihai Eminescu –Bucureşti. Este membră a Clubului Scriitoarelor unde a început să scrie proză scurtă şi foarte scurtă. Timpul liber îi place să și-l petreacă citind, creând obiecte handmade şi frecventând concerte clasice şi simfonice, piese de operă şi balet.

luna

Luna Popescu

Anca Vrînceanu este absolventă de Jurnalism, chiar dacă nu a reușit să lucreze în domeniu, a ales să continue abordând un cadru similar cu cel de a scrie devenind membră a Clubului în urmă cu câțiva ani. Aici a găsit sprijinul și ambientul necesar pentru a crea sau compune într-un cadru familiar și benefic De asemenea, scrie pe blogul personal și este înscrisă pe un portal de poezii, acesta fiind doar un hobby, un mod de a evada din emoțiile cotidiene. Scrisul este un mod de expunere într-un cadru sigur a gândurilor și a poveștilor de viață.

anca

Anca Vrînceanu

Vă așteptăm cu drag!

Evenimentul pe Facebook aici.