Lansare de carte. Ionela-Violeta Anciu – Amprente urbane. Volumul 1 – Evoluţia, 19 aprilie, ora 18:00 la Libraria Cartureşti Verona

BookBreak Publishing, Clubul Scriitoarelor şi Ionela-Violeta Anciu vă invită în data de 19 aprilie, ora 18:00 la Libraria Cartureşti Verona, în ceainărie, la lansarea volumului de poezii:

Amprente urbane. Volumul 1 – Evoluţia

Parcă nimic nu dezvăluie mai bine trăirile unui individ decât momentele în care le transpune în poezie. Aproape că simţi ceea ce i se întâmplă, e o lume interioară palpabilă. Fascinantul univers al Ionelei-Violeta Anciu este surprins în volumul de debut, Amprente urbane, cele care, până la urmă, o compun.

I-a dat acest nume fiindcă defineşte foarte bine ideea de la care a plecat, de a lăsa ceva în urmă. Ceva care să nu fie neapărat uitat peste o generaţie, două, ci să rămână mult timp de acum încolo. Nu ca opera cuiva, ci ca un mesaj.

O altă pasiune a autoarei este muzica, lucru care, de altfel, se simte si în poezia ei. Unele versuri au o ritmicitate specifică stilului rap, altele surprind un fel de crez personal, îndemnul acela interior care o împinge pe autoare să îşi aştearnă gândurile pe hârtie, sub formă de cuvinte, care să îmbrace paginile în farmecul lor şi să se metamorfozeze într-o carte tocmai bună să ajungă în mâinile tale, cititorule!

Alături de autoare vor fi și invitații:

Plăiașu Daniela: profesoară de limba și literatura română la Colegiul Național ”Unirea”, Focșani, autoarea prefeței volumului
Erika Ciuică: fondatoare Clubul Scriitoarelor
Cristina Art: actriță
Vali Pena: actriță
Cosmin Stănică: poet, liricist, producător și artist în muzica underground
Gabriela Tănase: actriță

Ionela-Violeta Anciu a absolvit Facultatea de Ştiinţe Politice. Este pasionată de literatură şi poezie, dar şi de muzica hip-hop, colaborând cu mai multe trupe sau artişti pe partea de lirică. Este caracterizată ca o „combinaţie neaşteptat de omogenă între Ion Barbu, Timbaland şi Missy Elliot“. Se implică frecvent în campanii care susţin femeile în diverse sfere ale vieţii private, dar si sociale şi profesionale. În prezent, este director executiv la Clubul Scriitoarelor.

Evenimentul pe Facebook aici.

Intrarea este liberă!