Institutul Blecher, ediția 134, 31 august, în Tramvaiul 26

Clubul de lectură Institutul Blecher vă invită, sâmbătă, 3 septembrie 2016, de la ora 20, în Tramvaiul 26 (strada Cercului nr. 6, sect. 2, București), la o întâlnire literară, cea cu numărul 134, dedicată literaturii scrise de femei.

Invitatele acestei ediții sunt Alina Purcaru, Cătălina Matei și Nicoleta Nap.

Moderatorul evenimentului este poetul și traducătorul Claudiu Komartin.

Mai multe detalii puteți găsi pe pagina evenimentului.

* * *

Alina Purcaru a absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine din cadrul Universităţii Bucureşti. A lucrat în presa cotidiană şi a publicat constant cronici de carte şi articole în revistele Observator cultural, Dilema Veche, Dilemateca, Noua literatură şi Suplimentul de cultură. Este coautoare a romanului colectiv Rubik (Editura Polirom, 2008) şi coordonatoarea volumului Poveşti cu scriitoare şi copii (Editura Polirom, 2014). A debutat în poezie în mai 2016, cu volumul rezistență. În prezent, este secretar general de redacție al revistei Observator cultural.

Cătălina Matei a absolvit Facultatea de Interpretare Muzicalăla Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti, Facultatea de Litere și un master în Teoria literaturii şi literatura comparată în cadrul Universităţii Bucureşti. A debutat în 2014 cu volumul Lanul cu sârme întinse, la editura Tracus Arte.

Nicoleta Nap a absolvit Facultatea de Filosofie și Facultatea de Drept, a lucrat 12 ani în presa scrisă, la Cluj, și a cântat într-o trupă punk. Din 2013 locuiește în București. A publicat în revista Accente.