The @British Book Club. Fata din tren de Paula Hawkins, 28 septembrie, ora 18:30

De o carte bună te poți bucura oriunde, dar locul perfect pentru a discuta despre ea este un club de carte. Biblioteca @British din București, în parteneriat cu Clubul Scriitoarelor, organizează un club de carte lunar, prin care ne dorim să descoperi cele mai frumoase povești scrise de autoare celebre.

Acum ceva vreme îți spuneam despre această carte că a fost declarată Cel mai rapid vândut roman pentru adulți. Thriller-ul a dominat lista bestseller-urilor New York Times timp de aproape patru luni de la lansare. Și noi abia așteptam să apară la bibliotecă sau tradusă, și iată că a apărut.

Așa că vino la bibliotecă luni, 28 septembrie, de la 18:30, să discutăm despre una din cele mai intrigante cărți thriller ale anului: “Fata din tren” scrisă de Paula Hawkins (Editura Trei, 2015).

fatadintren

Alături de noi vor fi Camelia Cavadia (autoarea romanului ”Vina”) și Virginia Costeschi (coordonator editorial – Editura Trei) care te vor provoca să descurcați impreună ițele unei povești pe cât de misterioasă, pe atât de intrigantă. Moderatoarea discuției este Erika Ciuică (Clubul Scriitoarelor).

Dacă încă nu ai citit “Fata din tren”, poți găsi volumul în limba engleză la biblioteca @British din București și în limba română la Editura Trei.

Evenimentul se desfășoară în limba română și accesul este gratuit. Te rugăm însă să confirmi participarea trimițând un mesaj pe contact@britishcouncil.ro

Află mai multe despre Biblioteca @British.